2009. március 3., kedd

Meglepetés Barátság Tündérek

Egy nagyon kedves meglepetés ért ma este, mikor beléptem az oldalamra. Engem is megajándékoztak, vagyis kitűntettek ezekkel az aranyos Barátság Tündérekkel. Egész pontosan Belly ajándékozott meg vele, amit hálásan köszönök Neki! Nagyon meghatódtam rajta, mert ugyan napok óta látom keringeni itt ezeket a bájos kis Tündéreket, de tényleg nem gondoltam volna, hogy ilyet én is kaphatok. Mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm!
"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert."
És akiknek tovább adom a bájos Tündéreket (nem sorrendben és a teljesség igénye nélkül):
Bocsi, ha már valahol járt, és bár ez egy kedves gesztus akar lenni, remélem azért nem veszik tolakodásnak még azok sem, akik nem szívesen vesznek részt ezekben a "dolgokban".

7 megjegyzés:

Belly írta...

Szia!

Örülök,hogy örülsz.:-DBelly

duende írta...

Nagyon szépen köszönöm! :) Aranyos vagy, és Te is megleptél engem! :)

Doctor Pepper írta...

Kedves Ildi! Köszönöm szépen, nagyon-nagyon jól esik!!

Viktoria írta...

Szia!

Örülök, hogy így gondolsz rám! Nagyon köszönöm!!! :))

Nikóca írta...

Drága-Drága Ildi!
Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám is! Hihetetlenül jól esett!
Sajna egy picit lemaradtam a blogoddal, mert még nem tudtak elfáradni hozzánk a kedves netesek, de szerencsére holnap megoldódik a net-probléma, és aktívabb leszek errefelé!
Köszönöm mégegyszer, Te Drága!
Pusszanat!

Névtelen írta...

Ne haragudj, hogy nem reagáltam rá, pedig láttam!
Ez a legújabb "hülyeségem", hogy elfelejtek válaszolni.
Ilyenkor gyorsan körbe kattintok, körülnézek, és pont a lényeget hagyom ki!
Köszönöm szépen!!!
(nem szokásom a 4 gyerekre hivatkozni, de estére, mire van itt a gépnél egy-két szabad órám, addigra kiszívják az energiámat sajnos)

Ildinyó írta...

Kedves Bodza!
Semmi baj! Nagyon örülök, hogy még ha utólag is, de megtaláltad ill. megláttad! Egyébként minden tiszteletem a sokgyerekes Anyukáké, mert nekem néha még az egyszem gyerekem mellett is kevés időm marad (igaz egy kisördög). Szóval nagyon szívesen! Ami jár az jár...
Üdv