2011. április 3., vasárnap

Ölelést, díjat és még jó szót is kaptam :D

Először is, egy kis megbánással kezdeném, amiért így elmaradozom mostanában a blogról. És azért is, amiért ilyen későn reagálok mostanában mindenre (amúgy ez vicc... pont mostanában... amikor ovis lett a Csöppségem, és én április 1.-jétől meg már "hivatalosan" is munkanélküli lettem :(((, szóval elvileg még több időmnek is kellene lennie, de valahogy ez mégsem igaz mostanában... :S).
Ha tudnátok egyébként mennyire örülök! Még annak is, ha csak erre jártok és olvastok, hát még ha kommenteltek is, és hogy ha még ilyen kedvességeket is kapok... igazán nagyon megmelengetik a szívemet! Olyan nagyon jól esik! Köszönöm szépen!



Vicától pedig a lenti díjat érdemeltem ki (sőt, ahogy a képet nézem, ez diploma is... :D ). A "szabály" szerint 10, nekem kedves blognak kell továbbadnom. Hát nem mondanám, hogy megkönnyítik az ember dolgát ezek a helyzetek... :) 


Eszter pediglen egy roppant kedves és ötletes játékot indított útjára, amelyről bővebben itt olvashattok. De azért a lényegét bemásolom itt is, hogy jobban átlátható és érthető legyen. A játék neve az, hogy "Egy jó szó". Én már Esztertől és Amitól kaptam egy-egy ilyen pontot! Ezúton is köszönöm Nekik! És én is szeretnék nekik adni egy jó szót cserébe, vagyis 1-1 pontot! :))
Szóval a játék lényege akkor:
"A játék lényege, hogy aki úgy érzi, hogy van olyan blogtársa akinek szívesen mondana "egy jó szót", illetve mondatot, mert valamiért megkedvelte őt, írja meg ezt neki a blogjában kommentként hivatkozva az "Egy jó szó" játékra! 
A játék április 15-ig tart és mindenki aki kapott ilyen "jó szó"-t és szeretné megkapni a nyereményt, a játék végeztével megírja nekem /belinkkelt hivatkozással a bejegyzésekre/, hogy ő mennyi ilyen pontot gyűjtött össze!/Az email címem szerepel a profilomnál/
A nyertes annyi szív alakú szappant kap tőlem, amennyi pontot összegyűjtött a játék folyamán, illetve maximum annyit, amennyi egy két kilós csomagban elfér, ez olyan 14-15 db.! :)"

Hát mit is mondhatnék? Nagyon-nagyon szépen köszönöm Nektek! :) Nagyon kedvesek vagytok és nagy örömet okoztatok nekem!
Hogy igazságosabb, egyszerűbb és átláthatóbb is legyen, az ölelést, a díjat és az "egy jó szót" is a középső játék szabályai szerint 10 bloggertársnak fogom továbbküldeni. Nincs könnyű dolgom, hiszen rengeteg oldalt olvasok, és mindegyiket szeretem, de muszáj leszek dönteni... :S
Sorrend nélkül tehát most csak úgy találomra...:
Duende
Raindrop vagyis Rainy
BéVé/Salsa
Bianka
Flat-cat
Csibe
Padparadsa 
Thrini
Ottis
Adri

6 megjegyzés:

duende írta...

Nagyonnagyon szépen köszönöm!!! :)

Padparadsa írta...

Nagyon köszönöm! Öleléssel, jó szóval indítani a napot, a hetet... fantasztikus! :))

flatcat írta...

Ildinyó, nagyon köszönöm, megtisztelő, hogy rám is gondoltál! :)

Ottis írta...

Kedves Ildinyó, nagyon köszönöm a jó szót!Nagyon szeretem a blogodat, így továbbra is járok hozzád :)

Thrini írta...

Ó, de aranyos vagy, köszönöm szépen, hogy gondoltál rám. :)

bévé írta...

Nagyon-nagyon köszönöm! Tőled Ildi különösen szívet melengető ölelést és jó szót kapni!