2010. december 20., hétfő

Kifőztük Karácsony adománygyűjtési akció


Utolsó napjához érkezett a Kifőztük Karácsony adománygyűjtési akciója. De ma még segíthetsz, hogy a Magyar Élelmiszerbank együttműködésével, rászoruló családoknak tudjunk támogatást nyújtani. A felajánlott összegekből olyan családoknak segíthetünk (és az eddig beérkező adományokból már elindultak az első élelmiszer csomagok is), akik nemhogy ajándékot, de élelmiszer sem tudnak az asztalra tenni sokszor. Még így karácsonykor sem. Segíts, hogy szebbé tehessük ezeknek az embereknek, családoknak, gyerekeknek a karácsonyát.
Kérlek, támogasd az akciót, és cserébe 115 blogger fantasztikus munkáját kapod meg, egy online magazin formájában, melyben csodás recepteket, ötleteket olvashatsz, csodaszép fotókkal, és amibe mindenki szívét-lelkét beletette. 
Tőlem egy nagyon finom leves receptjét olvashatjátok. Annyit elárulhatok róla, hogy nagyon-nagyon finom és Másik Felem már meg is rendelte a karácsonyi menühöz. Van benne egy kis alma, finom csirkemellhús, szerecsendió és egy csipet szeretet, amelyből ilyenkor karácsonykor még nagyobb adagot érdemes belecsempészni mindenbe.

Nincsenek megjegyzések: