2010. február 21., vasárnap

Pillanatnyi hangulatok







9 megjegyzés:

Nikóca írta...

Hmmmmmmmm...

duende írta...

Mi a bajság Kislyány?

Raindrop írta...

... fogyóeszköz ...

Ildinyó írta...

Hááát...öööm...az úgy volt, hogy eltört a pohár...tudom-tudom fogyóeszköz...és akkor megszállt az ihlet...úgy gondoltam ez jól jellemezné az utóbbi hetekben rajtam egyre többször eluralkodó depis hangulatot. A bajság? Ha én abba belekezdenék... inkább nem is...pozitív gondolkodás...pozitív gondolkodás...pozitív gondolkodás...nem szeretném ilyen borúsan látni a világot :):):)
Ez csak egy kis kortárs művészet akart lenni (na nem mintha értenék hozzá)... Másik Felem csak kinevetett... ez csak egy törött pohár... a Sógorom meg azt mondta: hűűű, sürgősen vigyétek el pl. moziba, mert kezd egy kicsit bekattani...

szepyke írta...

:)

Hát, igen... :) Én nem törtem poharat, de időről időre úgy érzem, hogy többet is tudnék törni, mint poharat. Még ha véletlenül is...:)))

Ildinyó írta...

Szepyke!

Félreérted! Mosogatás közben tört el a pohár (sajnos, már csak 3 van a hatból)... az igaz, hogy utána én egy kicsit még rásegítettem, hogy "fotogénebb" legyen, és jobban kifejezze a kissé megtört lelkemet... :( Egyébként talán jobb néha eltörni egy-egy poharat, ha az segít, ahelyett hogy a lelkünk törjön meg! Magyarul, inkább add ki magadból, ha szükségét érzed... :))

szepyke írta...

Nem, nem értettem félre, tudom, hogy nem direkt törted el!:) Arra írtam, hogy a lelkivilágom miatt néha lehet jobb lenne valamit összetőrni, kitölteni a mérgem rajta. De viselkedem és uralkodom magamon!:)

Ildinyó írta...

Akkor jó! Nem akartam, hogy azt higyjétek, hogy tomboló viharként török-zúzok a konyhában. Mindenre úgy vigyázok :)) De ez a törés pont kapóra jött, hogy ilyenformán kifejezzem a bennem dúló érzelmeket... Egyébként én is viselkedni szoktam... :) Inkább főzök, vagy sütök, vagy alkotok valamit, vagy énekelek, hogy kiadjam magamból a dühöt. Szepyke, a bömbölve éneklés is tényleg sokat segít!!! Hát énekeljünk :))))

duende írta...

Úgy látom minden rendben. Csak az élet zajlik! :)