2011. november 19., szombat

Kifőztük karácsony jótékonysági akció



Örömmel jelenthetem, hogy idén is megjelent a Kifőztük Magazin karácsonyi adománygyűjtő különszáma, amelybe 82 blogger összefogásával, remekebbnél remekebb finomságok kerültek ismét.
Ha szeretnétek csodás karácsonyi receptekhez jutni, látogassatok el a http://www.karacsony.kifoztuk.hu/ oldalra, ahol minden részletről tájékozódni lehet.

Az akció november 8.-tól december 8.-ig tart, a befolyó összegből pedig két Gyermekotthont támogatunk:

Velemi Camphill Gyermek Lakóotthon
http://www.camphill.hu/

Degré utcai Gyermekotthon, Békéscsaba

A pénz a Sose Alapítványhoz érkezik be, és a továbbiakban ők intéznek mindent majd a támogatással kapcsolatosan, pl. egyeztetnek a két szervezettel, hogy hol, mire lenne szükség, majd megvásárolják és el is juttatják nekik. Így azt kapja mindenki, amire valóban szükségük van, és még a beszerzéssel kapcsolatosan terheket is leveszi az Alapítvány a vállukról. És ahogy pl. már a Segítsütinél és a Sok kicsi akcióknál is megszokhattátok, mindenről beszámolnak, ill. minden fillérrel elszámolnak, amely az Alapítvány és a Kifőztük karácsony oldalára is felkerül majd. 

http://sosealapitvany.hu/Fooldal.html



Kérlek Titeket, ha tehetitek támogassátok ezt a két Gyermekotthont, hiszen ilyenkor minden forint számít. Cserébe pedig egy remek újságot kaptok, amin sokan dolgoztunk/dolgoztak, hogy örömet szerezhessünk vele, és hogy jobbnál jobb ötleteket nyújtsunk a karácsonyi készülődéshez.


Nincsenek megjegyzések: