2009. május 6., szerda

BoldogSÁG - VálSÁG

Azért merek egy gasztroblogon ilyen reklámról írni, mert végül is egy üdítőről van szó. Nem áll szándékomban ingyen reklámot (arra van nekik elég pénzük, nem kellek én hozzá) csinálni nekik, mert egyáltalán nem tartom egészségesnek. Évente talán egyszer vagy kétszer, ha iszom ilyen jellegű italt. DE: nagyon szeretem ezt a reklámot! Szerintem sokan vannak most egy kicsit nehezebb helyzetben (gondolok itt a gazdasági válság okozta problémákra), mint régebben. És ennek a reklámnak az üzenete nagyon-nagyon jó!!! Nagyon tetszik!

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen, ez nekem is nagyon tetszik!

duende írta...

Végre, végre, végre.

A reklám pozitív oldala. Gyönyörű, és nagyon kell. Remélem, divatot teremt.

Köszi! :)

Ildinyó írta...

Nagyon szeretem azokat a reklámokat, amiknek több az értelme és mélyebb a mondanivalója, mint hogy csak szimplán az adott terméket mutogatják idétlen körülmények között, gyenge történettel körítve. Hasonlóan jó viszont még a Flora szívbarát margarin reklámja! Azt is szeretem! Én is örülnék, ha több ilyen értelmes reklám lenne!

Nikóca írta...

Drága Ildi!

Imádom ezt a reklámot!

A reklámokkal én is hasonlóképpen vagyok... Imádom azokat a reklámokat, amelyeknek van mondanivalójuk, de ki nem állhatom azokat, amik el akarnak adni egy intim betétet, tampont, pl., és általában gusztusosan szemléltetik a folyadéktartó képességüket is... Szerintem mindenki tudja, hogy Ő melyiket fogja levenni a polcról a hiper-szuperben, mert azt hiszem az évek során kitapasztalta, hogy melyik is áll hozzá közel... Persze ez szinte minden termékre ráhúzható, legyen az használati tárgy, ruha, vagy éppen fogyóeszköz, amit újra és újra meg kell vennünk...

Ha már a Coca-Colánál tartunk (és persze ez megint nem ingyenreklám, bár ha itt tartunk, akkor fizethetnének is egy kis zsozsót, ha már így futtatjuk Őket :D), akkor érdemes megemlíteni azokat a reklámokat is, amik jó sok évvel ezelőtt futottak a tv-ben, és általában ünnepekre íródtak... Volt ilyen húsvéti, téli, Karácsonyi, farsangi, és még sorolhatnám... A YouTube-on meg lehet találni Őket, nekem egytől-egyig a kedvenceim között vannak, és néha-néha meghallgatom őket, mert szerintem szuperül sikerültek...
Kár, hogy nem mindig veszik a fáradságot mostanában, hogy "értelmes" reklámokat gyártsanak... Pedig régebben azért több volt ezekből...

Puszika!

Ildinyó írta...

Szia Niki!
Igen kár, hogy nincs több ilyen értelmesebb reklám. Inkább bombázzák az emberek agyát ezzel a sok baromsággal. De hogy minek? Az ember úgyis elkapcsolja, amikor megy egy 10 perces reklámblokk (pláne, ha az már a ötödik az 1 órás műsor alatt)!
A sógorom egyébként a Cocánál dolgozik (Na mostmár aztán senki nem fog hinni nekem, hogy nem fizettek le. Pedig tényleg nem!), úgyhogy azt hiszem a héten jelentkezem is náluk egy kis pénzért, hogy ilyen rendes voltam és a reklámoztam őket... (hi-hi-hi) Na jó, nem a terméküket, hanem a reklámjukat! Ez milyen hülyén hangzik reklámozom a reklámjukat. Na hagyjuk!
Pusszancs
Pusz

Nikóca írta...

Drága Ildi!

Bocsánat, hogy offolok, de más fórumot nem találok az e-mail-címeden kívül...
Szóval remélem mostmár megkaptad a levelem, ha mégsem, akkor szólj!

Puszikállak!

duende írta...

Én még a Cib bankos doki-reklámokat imádom. Annyira édesek. :)

Ildinyó írta...

Niki!
Igen megkaptam a levelet!

Duende!
A Cibes reklámok is tényleg nagyon aranyosak! Bár az más kategória... az nekem inkább olyan, mint egy jópofa szerelmi(?) történet... De tényleg nagyon aranyosak!