tag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post3689454791530953024..comments2024-03-05T22:12:49.507+01:00Comments on Hozzávalók: egy csipetnyi szeretet: Kandírozott narancshéj, gyömbér és sárgarépaIldinyóhttp://www.blogger.com/profile/14963301529745144738noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-64645044669994406232020-11-28T12:51:26.091+01:002020-11-28T12:51:26.091+01:00Kedves Ildinyo! Egyelore a narancshej van kesz. At...Kedves Ildinyo! Egyelore a narancshej van kesz. Atfoztem 4x, de van meg kesernyes utoize. Ha tobbet foznem el tudna mulni teljesen a keseruseg, vagy elkerulhetetlen, hogy kicsit az legyen?Vandishttps://www.blogger.com/profile/07960396660425303728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-58557084130386669472013-12-19T18:21:51.959+01:002013-12-19T18:21:51.959+01:00Nagyon örülök hogy Rád találtam, a cukrozott sárga...Nagyon örülök hogy Rád találtam, a cukrozott sárgarépát utoljára gyerekkoromban ettem,FELTÉTLENÜL <br />megcsinálom "öket", a gyömbérrel kezdem, mert az kell a gyömbéres kekszembe, boldog ünnepeket : V.ZsuzsaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-88118942147347049942013-02-10T20:03:50.904+01:002013-02-10T20:03:50.904+01:00Kedves Adél!
Nagyon-nagyon örülök, hogy jó lett é...Kedves Adél! <br />Nagyon-nagyon örülök, hogy jó lett és hogy ízlett! Én köszönöm! :)Ildinyóhttps://www.blogger.com/profile/14963301529745144738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-8200599111375293372013-02-06T22:11:23.383+01:002013-02-06T22:11:23.383+01:00Nagyon-nagyon finom lett! Köszönöm még egyszer a r...Nagyon-nagyon finom lett! Köszönöm még egyszer a receptet :)Adél (Afraa)https://www.blogger.com/profile/17329166731343345341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-8899658586006172362013-02-05T16:58:49.538+01:002013-02-05T16:58:49.538+01:00Most lesz kész a répa. Holnap beszámolok, h milyen...Most lesz kész a répa. Holnap beszámolok, h milyen lett :)<br />Köszi a receptet!Adél (Afraa)https://www.blogger.com/profile/17329166731343345341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-89890597786841465972012-12-17T17:51:37.743+01:002012-12-17T17:51:37.743+01:00Kedves Juci!
Örülök, hogy végül sikerült. Én köszö...Kedves Juci!<br />Örülök, hogy végül sikerült. Én köszönöm! :)<br /><br />Kedves Névtelen!<br />Úgy gondolom, hogy a többszörös átfőzés alatt (mindig friss vízben) ezeknek az anyagoknak a nagy része távozik. Bár való igaz, ezt tudományosan nem tudom alátámasztani. :) De természetesen kezeletlen bio narancs héjából a legjobb elkészíteni. <br /><br />Kedves Nagyika!<br />Ez a sütőtökös verzió Ildinyóhttps://www.blogger.com/profile/14963301529745144738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-41566662958714233842012-12-15T09:22:06.436+01:002012-12-15T09:22:06.436+01:00Kedves Ildinyó!
szerinted ha ananászt szeretnék k...Kedves Ildinyó!<br /><br />szerinted ha ananászt szeretnék kandírozni, konzerv vagy friss gyümölcs lenne a jobb megoldás? előre is köszönöm a válaszod :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-51322458950801696002012-12-14T21:25:35.748+01:002012-12-14T21:25:35.748+01:00Szia!:) Huh, nagyon nagyon örülök most ezeknek a r...Szia!:) Huh, nagyon nagyon örülök most ezeknek a recepteknek.:) Azt szeretném kérdezni, nem tudod véletlenül, hogy a citromhéjat a narancshoz hasonlóan kell-e kandírozni? Anettnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-39905935343811802122012-12-14T16:00:53.715+01:002012-12-14T16:00:53.715+01:00Nagyika
Sziasztok!
Javaslom próbáljátok ki sütőtök...Nagyika<br />Sziasztok!<br />Javaslom próbáljátok ki sütőtökkel!<br />A szirupba kétszer mártogatva közben szikkasztani, őrölt fahéjjal ízesíteni, isteni.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-40298784322203278632012-12-14T12:26:14.868+01:002012-12-14T12:26:14.868+01:00A magyarországi kereskedelmi forgalomban kapható n...A magyarországi kereskedelmi forgalomban kapható narancsok héja gombaölővel, tartósítóval és mesterséges viasszal van kezelve. Emberi fogyasztásra nem alkalmas.<br />Ezt néhány importőr fel is tünteti, a többi csak az alkalmazott szerek nevét tünteti fel.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-21185751870488076972012-11-29T20:26:18.531+01:002012-11-29T20:26:18.531+01:00Kedves Ildinyó! Úgy néz ki, sikerül megmenteni az ...Kedves Ildinyó! Úgy néz ki, sikerül megmenteni az adagot. Leöntöttem a levét és egy éjszakányi szikkadás után a felső fele már jó lesz. Másik tálcára szórtam egy vékony réteg cukrot és egyesével átforgattam rá a répakarikákat. Ma éjszaka ez az oldala is szikkadhat. Holnap már a tetejére is cukrot szórok, átforgatom és jó lesz. Köszi a receptet! :)<br />JuciAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-51839327470555552562012-11-29T17:14:15.001+01:002012-11-29T17:14:15.001+01:00Kedves Juci!
Én ugye a sárgarépát eleve egy sűrűbb...Kedves Juci!<br />Én ugye a sárgarépát eleve egy sűrűbb szirupban kezdtem el főzni, hiszen előtte a narancshéj főtt benne. Szerintem csak ez lehet a ludas a dologban, mert így valószínűleg a magasabb víztartalom miatt maradhatott nedvesebb a sárgarépa. Szerintem annyival orvosolható a probléma, hogy még tovább kell főzni. Egészen addig, amíg már szinte szálakat lehet húzni a szirupból, vagyis márIldinyóhttps://www.blogger.com/profile/14963301529745144738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-10472847347688952022012-11-28T20:55:39.768+01:002012-11-28T20:55:39.768+01:00Megcsináltam a répát, de nekem, miután a kristályc...Megcsináltam a répát, de nekem, miután a kristálycukorra terítettem és megforgattam, még rengeteg levet engedett, most a cukor nem is látszik, szinte úszik a lében. Pedig rendesen leszűrtem. Mit kéne máshogy csinálnom???<br />JuciAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-61974062389674894342012-11-28T17:20:26.986+01:002012-11-28T17:20:26.986+01:00Kedves Ani
Meglepően nagyon jó a répa is. ;)Próbál...Kedves Ani<br />Meglepően nagyon jó a répa is. ;)Próbáld csak ki nyugodtan azt is. :)<br /><br />Kedves Szofi!<br />Nagyon örülök, hogy rábukkantál, és hogy itt vagy, szeretettel köszöntelek. :) Nagyon örülök, hogy tetszenek amiket készítek. Köszönöm szépen! :) <br /><br />Ildinyóhttps://www.blogger.com/profile/14963301529745144738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-81162605385600316812012-11-28T13:56:38.382+01:002012-11-28T13:56:38.382+01:00Kedves Ildi!
Hogy én miért csak most bukkantam rá ...Kedves Ildi!<br />Hogy én miért csak most bukkantam rá a blogodra????Csak tátom a szám, olyan csodadolgokat alkotsz, a fotóid meg ááááá, önmagukért beszélnek:)<br />Üdv:<br />SzofikaSzofihttps://www.blogger.com/profile/00431336264450783387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2666991511263931501.post-84476736104690278172012-11-28T10:29:25.804+01:002012-11-28T10:29:25.804+01:00Akkor ezt menteném. Répa, érdekes lehet.Akkor ezt menteném. Répa, érdekes lehet.Anihttps://www.blogger.com/profile/03505420983955401394noreply@blogger.com