2011. november 29., kedd

Kifőztük Karácsony - Kókuszos céklakrémleves korianderes habbal


Ne feledjétek, hogy december 8.-ig tart még a Kifőztük Karácsony jótékonysági akciója, amelynek keretében két Gyermekotthont is támogatunk idén: a Velemi Camphill Gyermek Lakóotthont (http://www.camphill.hu/ ) és a Degré utcai Gyermekotthont Békéscsabán.
Tudom, hogy most sokan vagyunk nem könnyű helyzetben, de minden támogatás számít ilyenkor, biztosan ezt is tudjátok.
A támogatás a Sose Alapítványon keresztül zajlik, tehát a pénz hozzájuk érkezik be és ők egyeztetnek majd a szervezetekkel, hogy hol, mire van szükség, ill. ők meg is vásárolják és el is juttatják nekik a szükséges holmikat.  És ahogy pl. már a Segítsütinél és a Sok kicsi akcióknál is megszokhattátok, mindenről beszámol majd az Alapítvány, és mindez a Kifőztük karácsony oldalára is felkerül majd.  
Ebben a remek újságban egyébként több, mint 80 karácsonyi recepttel, ötlettel találkozhattok. Többek közt pl. az én kókuszos céklakrémleves receptemmel, amelyet korianderes habbal tálaltam (nah, ezt most nem nagyképűen írtam ám :), de tényleg nagyon finom), és a karácsonyi asztalon szerintem remekül mutat majd mindenkinél. Ha kíváncsiak vagytok a receptekre, kattintsatok a Kifőztük Karácsony oldalára a részletekért.
Erről eszembe jutott, hogy idén valamiért rákattantam a lila-narancsszínű díszekkel karácsonyfára. Képzeljétek el milyen jól mutatna, ha még az étel színei is passzolnának hozzá... :)

2 megjegyzés:

Erika írta...

Szia!
Milyen különleges lehet ezzel a habbal a leves.
Én megértelek , mert nekünk már második éve ilyen a fánk és a gyerek nem engedi változtatni!:)

Ildinyó írta...

Szia Erika!
Nagyon jól passzolt a friss korianderzöld íze a kókuszos céklához. Tényleg nagyon finom volt! :)
Megértem a gyerkőcöt! :) Bár nálunk még soha nem volt ilyen színű a fa, de mostmár egyre inkább vágyom rá... :)