2010. június 16., szerda

Csak, mert... tetszik


"Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között. És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal. És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó. És hozzászoksz, hogy emelt fővel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnőtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével. És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez. Egy idő után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér. Műveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel a lelked, ne mástól várd, hogy virágot hozzon neked. És tanuld meg, hogy valóban nagyon sokat kibírsz. Hogy valóban erős vagy. És valóban értékes."

/Veronica A. Schoffstall/


A fotót hétvégén készítettem a Nővéreméknél.

9 megjegyzés:

Vajda János írta...

A felső a finom megoldás, az alsó nagyon direkt, a másikban egy csomó rejtelem és izgalmasság van. Szépen meglőtted.
(És Te mire jöttél rá?) :)

Névtelen írta...

Nekem pont a második tetszik,de az nagyon!

lekvároskukta írta...

Nekem is a második, gyönyörű!

duende írta...

Gyönyörű! :)
Az idézet is jó...

Ami írta...

Fantasztikus fotó , szép idézet!

Ildinyó írta...

János
Nagyon szépen köszönöm! Megtiszteltetés! :)) Igazából azért tettem fel mindkettőt, mert a "kitisztulásra" próbáltam utalni vele. Azt hiszem nekem is a felső a legkedvesebb talán.
Hű, hogy mire jöttem rá? Még erősen tanulófélben vagyok... :D Érzékeny lélek révén sok minden nehezen megy még ezek közül, pl. a saját magam értékelése... :)

Pocak Panna
Nagyon szépen köszönöm! :)))

Lekvároskukta
Nagyon köszönöm Neked is! :)))

Duende
Nagyon köszönöm Neked is! Igen, nekem is nagyon tetszik! :)))

Ildinyó írta...

Köszönöm szépen Ami! Nagyon kedves vagy! :))))

Vajda János írta...

Ha a másodikat szántad kitisztulásnak, az lett a mellé lövés, mert a tisztulás rögtön zavarosság is lett a háttér kiélesedése miatt. :) (Lehet, hogy a két rajongónak pont ezért tetszik jobban?)
Egyébként én is, pedig időben előbbre járok...

Ildinyó írta...

János
Most hogy jobban átgondolva megnéztem, tényleg. (Pedig nem vagyok ám ilyen felszínes. :) )
Koncentrálj egy dologra és úgy lesz tökéletes... Erről most az jutott eszembe, hogy egyszer egy gyostalpaló szépségakadémián vettem részt és ott tanultuk, hogy miért csak a férfiak közül kerülnek ki az ún. Mr. Orrok (azaz illatkreátorok). Hát azért, mert a férfiak nagyon jól tudnak egy dologra koncentrálni úgy, hogy "kizárják" a külvilágot(ez fontos millióféle illattal dolgozva). :) A nők ennél gondolom kicsit "zavarosabbak"... :D Talán kitisztulás címén, tudat alatt, ezért is választottam a részletek miatt "zavarosabbá" váló képet. :) Pedig amúgy nekem is a homályosabb a kedvencem.
Az utolsó mondatra reagálván:
hűűű, ez most akkor megnyugtató kellene, hogy legyen, vagy inkább ijesztő. :)))