2010. március 16., kedd

Díjat kaptam ismét : )

Kb. 4 napja kicsi Lovacskámmal együtt trombitálunk, meg köhögünk, mint a göthös lovak. Na meg hasonló jók még, amik még ilyenkor szoktak lenni. Úgy látszik egy kicsit jobban fel kellett volna turbózni a télen kissé megtépázott immunrendszerünket (és talán nem összezárni magunkat pár órára egy fülgyulladásos beteg kisgyerekkel), mert minket bizony valamelyik gonosz baktériumtörzs túszul ejtett pár napra. Egy kicsit hanyagoltam most a blogot is emiatt. De mire visszajöttem, Adri a Falatnyi öröm gasztroblog írója megint megtisztelt engem egy díjjal, a Kreatív blogger díjjal és én egyből meg is gyógyultam tőle. Nagyon köszönöm Neki ezúton is! Nagyon jól esik, hogy így gondol rám!  És roppant jó érzés, hogy mások ily módon értékelik azt amit csinálok!

És a kötelezettségek, melyek hozzá tartoznak:
1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.
Megtettem! De itt is köszönöm, köszönöm, köszönöm...!!!
2. A logót ki kell tennem a blogomba.
Megvan.
3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
Megvan.
4. Írni kell magamról 7 dolgot.
Lásd lentebb.
5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.
6. Be kell linkelnem őket.
7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról.
Na itt megint gondban vagyok, ezért ha nem gond, én ezt megint kikerülöm egy kicsit. Na nem azért, mert ilyen gonosz vagyok, hanem mert szívem szerint mindenkinek küldeném, akit olvasok. És az ugye megint egy kicsit több lenne mint hét!? Tudom, hogy közhelyesen hangzik. De komolyan, mindegyikőjüket nagyon kreatívnak tartom!!!

7 dolog rólam (megint csak úgy írok mindenfélét, ami éppen eszembe jut):
1.
Két nővérem van, egyiknek 2, másiknak 3 gyermeke van +az unokahúgom barátja, így ha csak egy szimpla szülinapot összejövünk megünnepelni, akkor is 15 ember díszeleg az asztal körül. Ilyenkor nagy a zsivaj! Igazi olaszos család vagyunk! Mindenki egyszerre beszél, a gyerekek fel-alá rohangálnak, visonganak! Ezt nagyon szeretem!
2.
Második szakmám lakberendező (amúgy közgazdasági suliba jártam). A vizsgáimat dicsérettel tettem le (nem dicsekedni akarok vele, de olyan nagyszerű érzés volt, amikor kiemelték a nevemet!) már 2,5 vagy már talán 3 éve, de gyakorolni eddig még nem volt alkalmam a szakmát, mert akkor már ott lapult a pocakomban egy bérlő. (Lent megmutatom egy pár rajzomat.)
3.
Nagyon érdekel az ókori egyiptomi kultúra. Régebben nagyon sok, ebben a korban játszódó könyvet olvastam. Nagyon szerettem pl. Mika Waltari Szinuhe c. könyvét. 
4.
Ez most Adriról jutott eszembe! Én nem nagyon szeretem a gyorséttermi kajákat. Pontosabban inkább csak a mekit nem. Attól olyan érzésem van, mintha egy műanyag darabot nyeltem volna le. A burger király már jöhet. Viszont régen a Másik Felemmel nagyon sokat jártunk Wendy's-be. Nagyon szerettük! És azóta is csak sajnáljuk, hogy nálunk bezártak. Nekik pl. nagyon guszta salátabárjuk volt (ami ugye nem igazán jellemző egy gyors). És a Chili Cheese and Chips meg a töltött krumpli...hmmm
5.
Bármilyen furcsán is hangzik (pedig szerintem egyáltalán nem az, tessék csak kipróbálni egyszer), én sokszor ketchup-el eszem a túróstésztát. Szerintem nagyon finom! A túró, a tejföl és a paradicsom nagyon is finom együtt! Tényleg!!!
6.
Nagyon szeretem a rajzfilmeket (na meg a Másik Felem is, elég gyermekiek vagyunk néha mindketten)! Úgy értem, amik az elmúlt pár évben mennek/mentek. Azok talán inkább animációs filmek. De mindegy, mert nagyon szeretem/szeretjük! Még jó, különben gondban lennénk, hogy néha a Kicsi Lovacskám csak azt szeretne nézni. (Kicsi Lovacskámat egyáltalán nem akarom én inkognitóban tartani, Ő Beni baba, azaz Benedek)
7.
Nagyon szeretem Svájcot! Eddig 3x volt szerencsém ott járni (egy kedves rokon jóvoltából), de nagyon szeretnék még visszajutni legalább egyszer! Na jó! Lehet 2x is! És még nagyon szeretnék eljutni Toszkánába és Provence-ba is! 
Megjegyzem, szívesen veszem bármely utazási iroda szíves ajánlatát az ingyenutazásra : ))) !!!

És íme néhány lakberendezős rajzom (egy albumból fotóztam le, úgy, hogy közben kicsi fiam autózni próbált az albumon, így a képek nem lettek a legjobbak):







4 megjegyzés:

Vajda János írta...

Szeretettel gratulálok a teljesen megérdemelt díjhoz. nagyon örülök neki, hogy sikerült ezen a módon "barátságot" kötnünk. Színt hozol ebbe a világba az állandó derűddel és az ízekkel, amiket kitanyálsz, meg a humoros írásaid, szóval no, szeretem a blogodat, és szerintem sokan vagyunk ezzel így, nemcsak a díj adományozója, akinek őszinte hálám :)
További jó blogolást!
János

Ildinyó írta...

Kedves János!
Szívből-szívből köszönöm! Csak irulok-pirulok : ) Ennyi szépet és jót olvasni nagyon-nagyon jól esik!!! Őszintén örülök én is a "barátságnak" és annak is, ha sikerül másoknak is örömet szereznem! Nagyon szépen köszönöm mégegyszer!!!
És neked is Adri a díjat!

duende írta...

Nekem meg két hugom van! :)

Valamint ha tehettem volna, én is szívesen megcsináltam volna egy lakberendező sulit. Nagyon szerettem volna csinálni szerintem. És az ókori egyiptomi kultúra? Amióta az eszemet tudom, vonzott. Most már azt is tudom, miért...

És az olaszos család is stimmel, nálunk is pont így zajlanak az összejövetelek! :)
Köszi, jó volt olvasni!

Ildinyó írta...

Duende
De jó! Úgy tűnik, sok közös vonás van bennünk! :))